Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2018.25

Lansare RO.A.D.2018.25

Lansare RO.A.D.2018.25

RQA, dealer de echipamente Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v10.25, RO.A.D.2018.25.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 8.834,92 km de drumuri, ridicând la un total de 426.499,17 km de căi de comunicaţii rutiere şi navale acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită semnificativ în judeţele Suceava, Vâlcea, Gorj şi Mehedinţi, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 872.792 puncte împărţite în 518 categorii.

RO.A.D.2018.25 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse, printre multe altele, rutabilitatea pe Centura Caracalului, rutabilitatea prin sensul girator de la Holdea, rutabilitatea pe loturile 3 şi 4 ale autostrăzii A10 între Aiud şi Câmpia Turzii, prelungirea Ecaterina Teodoroiu din Oradea, centura Miercurea Ciuc, devierea E60 de la Hădăreni, spaţiile de servicii de pe A1 de la Făget, accesul detaliat în platforma industrială Oltchim, s-a scos podul rupt de ape de peste Olt de la Crihalma şi s-a interzis rutarea pe podul afectat de inundaţii de la Milişăuţi.

În premieră mondială s-a introdus Delta Dunării Rutabilă, care permite rutabilitatea pentru bărci şi şalupe în Delta Dunării şi pe Dunăre între Brăila şi Tulcea, cu limitele legale de viteză ambarcaţiuni pe canalele şi lacurile identificate pe documentul ARBDD, intrate în vigoare pe 15 iunie 2018.

În această ediţie s-au introdus şi completat adrese poştale în localităţile SUCEAVA (nord), MILIŞĂUŢI, LUNCA, GARA, BOHOGHINA, BUCECEA, CĂLINEŞTI (BUCECEA), MĂNĂSTIOARA (SIRET), SIRET, PĂDURENI, DEALU MARE, DOROHOI, LOTURI ENESCU, MERENI, RÂMNICU VÂLCEA, COPĂCELU, STOLNICENI, STUPĂREI, RÂURENI, CĂZĂNEŞTI, TROIAN, GURA SUHAŞULUI, OCNIŢA, FĂCĂI, COŞOTA, LUNCA, SLĂTIOARELE, BUDA, POENARI, GORANU, ARANGHEL, JIBLEA NOUĂ, JIBLEA VECHE, FEŢENI, PĂUŞA, CĂLIMĂNEŞTI, LESPEZI, PRIBA, DEALU MALULUI, SEACA, CĂCIULATA, MOSOROASA, ROMÂNII DE SUS, COMANCA, PIETRIŞU, GURGUIATA, CHEIA, TISA, LIVADIA, OLĂNEŞTI, CHEIA, BĂILE GOVORA, PRAJILA, ROMÂNII DE JOS, HOREZU, STREHAIA, SLĂTINICU MARE, SLĂTINICU MIC, LUNCA BANULUI, STĂNCEŞTI, COMANDA, HURDUCEŞTI, CIOCHIUŢA, MOTRULENI şi TURCENI.

S-a introdus accesul detaliat la centrele Penny Market Cisnădie, Lidl şi Mega Image Prelungirea Ghencea, Penny Market Luica din Bucureşti şi la Penny Market Erou Iancu Nicolae din Voluntari. S-au adăugat unele sensuri unice noi, restricţii de viteză precum şi 6 (şase) sensuri giratorii noi.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale fortificaţiei medievale târzii (valuri, şanţuri) de la Ionăşeni-La Temelii.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de peste paisprezece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 1,02 GB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă la linkul de mai jos
http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!
Utilizarea hărţii RO.A.D.2018.25 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!