Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2020.02

Lansare RO.A.D.2020.02

RQA, dealer de tehnologie Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v12.02, RO.A.D.2020.02.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 997,44 km de drumuri, ridicând la un total de 453.388,31 km de căi de comunicaţii rutiere şi navale acoperirea în teritoriu, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 905.141 puncte împărţite în 523 categorii.

RO.A.D.2020.02 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu, acoperire şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse, printre altele Centura Suceava, nodul rutier de la pasajul Tudor Vladimirescu din Râmnicu Vâlcea, devierea de la Oiejdea, pasajul rutier de la Lancrăm, podul nou peste Mureş de la Căpud, s-a reconfigurat rutarea prin intersecţia din Şendreni (Galaţi), s-a introdus posibilitatea calculului automat de rute pe segmentul 3 Holdea-Ilia al autostrăzii A1 (deschis circulaţiei publice pe 23.12.2019), s-au introdus pasajele peste calea ferată de la Dumbrăveni şi Daneş şi străpungerea Electronicii din Bucureşti.

A fost modificat aspectul drumurilor de exploatare, al potecilor, străzilor şi al drumurilor înguste pentru a le scoate mai bine în evidenţă faţă de fundal, s-a modificat aspectul conductelor şi liniilor electrice aeriene.

S-a introdus accesul detaliat la centrele comerciale Lidl Botoşani, Lidl Găeşti, Lidl I.C. Brătianu din Târgovişte, Lidl Vladimirescu, Penny Market şi Carrefour Market din Râşnov, Supeco Focşani, Carrefour Market din Valea Călugărească, Kaufland Vivo din Constanţa, Penny Market Cernavodă, Dedeman şi Lidl Primăverii din Iaşi, Kaufland şi Pepco din Paşcani precum şi Penny Market Clinceni. S-au adăugat multe sensuri unice noi, restricţii de viteză precum şi 40 (patruzeci) sensuri giratorii noi.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu (şanţuri) ale aşezărilor fortificate de epocă nedeterminată de la Homiceni şi Văleni-La Cetăţue, elementele de detaliu (valuri, şanţuri) ale cetăţii de epoca fierului de la Bucecea-Pădurea Găvanului, s-a cartat un posibil turn dacic la Sarmizegetusa Regia, s-a introdus traseul posibil (inedit) al continuării Căii Sacre la vestul cetăţii, s-au introdus elementele de detaliu (val, şanţ) ale castrului roman de marş de la Coşteiu, un posibil burgus roman şi tranşeele româneşti WW1? de la Rucăr, tranşeele germane din primul război mondial de la Olăneasca. S-au introdus varii monumente comemorative ale eroilor din cele două războaie mondiale.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de peste şaisprezece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 1,03 GB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă la linkul de mai jos
https://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!
Utilizarea hărţii RO.A.D.2020.02 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!