Homepage » News » Lansare RO.A.D.2022.15

Lansare RO.A.D.2022.15

Lansare RO.A.D.2022.15

RQA, dealer de tehnologie Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v14.15, RO.A.D.2022.15.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 1.085,29 km de drumuri, ridicând la un total de 470.483,59 km de căi de comunicaţii rutiere şi navale acoperirea în teritoriu, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 984.875 puncte împărţite în 536 categorii.

RO.A.D.2022.15 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu, acoperire şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse pasajul rutier peste DNCB de la Domneşti, configuraţia nouă a Pasajului Şoseaua Alexandriei peste DNCB, posibilitatea de calcul automat rute pe 18,5 km din DEx12 între Slatina şi Piatra-Olt, s-a completat varianta ocolitoare a municipiului Miercurea Ciuc, posibilitatea de calcul automat rute pe Centura Satu Mare, configuraţia finală a nodului Valea Mare de pe DEx12, sensurile unice sezoniere din Eforie Nord şi Sud şi limitele de viteză sezoniere pe Bd. Mamaia Nord precum şi soluţia temporară de calcul automat rute de la nodul Valea Mare de pe DEx12.

S-au introdus căile ferate dindepoul şi triajul Piatra-Olt şi din depoului de tramvai Dudeşti din Bucureşti. S-au introdus de asemenea accesul detaliat la Parcul Industrial Sibiu Vest şi la Carrefour Logistic Center din Brazi.

S-au introdus localităţile Esechioi, Gârliţa, Almalău, Smeeni, Moisica, Udaţi-Mânzu, Udaţi-Lucieni, Albeşti, Bălaia şi Călţuna la nivel de adrese poştale individuale.

S-a introdus accesul detaliat la Lidl Calafat, Shopping Park Mediaş, Mr. Bricolage Suceava, Kaufland Boreal Constanţa, Lidl Miercurea Ciuc, Kaufland şi galeria comercială, cele două Lidl şi Mega Image Voluntari, Mega Image Cernăuţi şi Kaufland Siseşti din Bucureşti, Lidl Fundeni, Penny Negreşti-Oaş, cele două Lidl din Buzău, Lidl Ghiroda, Penny Market şi Lidl Râmnicu Sărat, Penny Market Câmpina, Penny Market Rovinari, Penny Market Sântana, Lidl, Pepco şi Penny Market Lunca Cetăţuii, Kaufland Tătăraşi din Iaşi precum şi Lidl şi Jysk Zărneşti. S-au adăugat multe sensuri unice noi, restricţii de viteză precum şi 72 (şaptezecişidouă) sensuri giratorii noi.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie elementele de detaliu (punct, val) ale cetăţii de epocă nedeterminată de la Leliceni-Pădurea Rotundă precum şi punctele cetăţii de epoca bronzului de la Leliceni-Locul Oprit şi al aşezării fortificate a culturii Gava de la Călineşti-Oaş – Hurca, s-a actualizat poziţia castrului roman de la Voineşti-Măilătoaia şi s-au introdus elementele de detaliu (punct, valuri, şanţ) ale fortificaţiei dacice? de la Voineşti-Calea Ferată, drumul roman de la Vulcan (punct şi linie), s-a reamplasat castellum-ul roman de la Drumu Carului-La Cetate (punct, val, şanţ), s-au introdus elementele de detaliu (punct, val, şanţ) ale fortificaţiilor austriece de la Bran-Portiţa şi Măguricea, ale fortului austriac de la Fundata (punct, valuri, şanţuri, terase), ale fortificaţiei medievale de la Bran-Măguricea (punct, val, şanţ) precum şi ale fortificaţiilor preistorice cu palisadă de la Dâmbovicioara-Valea Urdii şi Moeciu (punct, palisadă) precum şi punctele fostei vămi româneşti de la Dâmbovicioara-Giuvala şi ale carantinelor românească de la Dâmbovicioara-Podu Găvenii şi austriacă de la Fundata-Podu Găvenii. S-au introdus de asemenea monumente comemorative şi cimitire de onoare precum şi varii monumente comemorative ale eroilor din cele două războaie mondiale.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de peste optsprezece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 1,63 GB mărime şi rulează exclusiv pe echipamentele de navigaţie Garmin din linkul de mai jos

http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!

Utilizarea hărţii RO.A.D.2022.15 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!