Administrativ Localitati Ape Relief Land Cover/Use Drumuri Puncte de interes
Order online! Comanda online!
  Romanian  English  France  German  Spanish 
   Home
   Pledoarie pentru harta
   General
   Practic
   Parteneri
   Jurnalul hartii
   Download
 POI
 Upgrade
 Personalizare
   In Memoriam
   Credit
   Info  ROAD_TYP Customisation Switcher


Caracteristici
- are GUI;
- include ambele typ-uri (ROAD2006.typ si I00003A3.typ) pe care le copiaza in folderul ROAD;
- are trei optiuni pt. : a. activeaza noul POI typ ( I00003A3.typ) b. activeaza FULL TYP-ul (ROAD2006.typ) si c. poate dezactiva oricare dintre customizarile amintite;
- afiseaza confirmarea activariilor/dezactivariilor (sub forma unor Message box-uri)
- programul nu se lanseaza daca este pornit Mapsource-ul: apare un mesaj de atentionare: Please close Mapsource!.

Autor
Ferenc Kosa

Functionare
Programul acesta foloseste la schimbarea aparentei unor POI-uri, linii si suprafete pe ecranul PC-ului in aplicatia Mapsource si pe ecranul aparatelor GPS (cu cateva exceptii).
Dupa ce l-ati decarcat, il instalati si rulati si alegeti una dintre optiuni, aparenta hartii modificandu-se corespunzator la urmatoarea pornire a programului Mapsource. Ca sa transferati in GPS harta customizata, selectati apoi toate foile de harta si le trimiteti catre GPS-ul pentru care aveti licenta de utilizare ROAD2006 de la noi. Sunt cateva GPS-uri la care nu o sa mearga acest lucru (seria SP C3xx) si la marea majoritate acest lucru va duce la incetinirea semnificativa a vitezei de afisare a hartii pe ecranul GPS-ului in timpul navigatiei, ceea ce poate duce la intarzieri la prompturile audio.
Recomandarea nostra este sa folositi acel customizer doar pentru vizualizarea hartii pe PC - unde intr-adevar este o imbunatatire a experientei de navigatie si intelegere a realitatii din teren fata de interfata standard de la MapSource - si sa NU o incarcati pe GPS.

Download
ROAD_TYP_customisation_switcher.exe

© 2004-2009 Vasile Craciunescu