Administrativ Localitati Ape Relief Land Cover/Use Drumuri Puncte de interes
Order online! Comanda online!
  Romanian  English  France  German  Spanish 
   Home
   Pledoarie pentru harta
   General
   Practic
   Parteneri
   Jurnalul hartii
   Download
   In Memoriam
   Credit
   Info


  SHEBA DISTRIBUTION, reprezentantul Garmin in Romania, anunta disponibilitatea celei de-a treia editii a Atlasului Digital al Romaniei, RO.A.D 2008, un produs realizat in cadrul initiativei Proiectul Romania Digitala.
  Pe langa multe adaugiri, RO.A.D. 2008 se evidentiaza prin hartile disponibile pentru toate rezervatiile naturale
din Romania (punct, delimitare si suprafata), toate localitatile din judetul Ilfov la nivel de numar de strada, puncte de interes si poligoane de detaliu, harta Deltei Dunarii refacute, revizuite si adaugite la un nivel fara egal si potecile turistice rutabile in masivele Piatra Craiului si Fagaras.

In privinta adaugirilor, numarul localitatilor din Romania s-a inmultit la peste 1000, toate la nivel de nume si numar de strada (acolo unde acestea au fost disponibile), acoperind asadar majoritatea localitatilor mari din Romania si toate localitatile din judetele Arad, Bihor, Bucuresti, Cluj, Covasna, Ilfov si Salaj.

Tot in premiera fata de orice alta harta rutabila a Romaniei, s-au adus la zi toate localitatile din judetul Arad, la nivel de numar de strada, puncte de interes si poligoane. Localitatile Cazasu, Martacesti, Ianca, Faurei, Faurei-Sat, Surdila-Greci, Bratesu Vechi, Insuratei si Horia din Braila, localitatile Barcea, Umbraresti-Deal, Ivesti, Liesti, Beresti, Targu Bujor, Matca, Draganesti si Malu Alb din Galati si localitatile Macin, Revarsarea, Smardan, Isaccea, Carcaliu si Greci din Tulcea au fost aduse la nivel de numar de strada, puncte de interes si poligoane de detaliu.

Orasele Bucuresti, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Braila, Galati, Pitesti, Snagov, Brasov, Poiana Brasov, Ploiesti, Giurgiu, Constanta, Bacau, Tulcea, Zalau, Alba Iulia, Targoviste, Craiova, Ramnicu Sarat, Blaj, Cluj, Targu Mures si Ramnicu Valcea au fost revizuite integral cu amprenta blocurilor. Bucuresti, Oradea si Baia Mare au si amprenta caselor. In Bucuresti, Timisoara si Cluj s-au adus la zi sensurile unice conform ultimelor schimbari implementate de primariile acestor orase.

Toate localitatile din Romania au fost revizuite ca punct si denumire. Acolo unde sunt doua localitati cu acelasi nume in acelasi judet sunt evidentiate diferit dupa denumirea comunei de care apartin. De asemenea, s-au inmultit detaliile topografice: curbe de nivel, hidrografie, cai ferate, acoperirea cu vegetatie, inclusiv tipologiile de paduri si foarte multe toponime noi.

De asemenea, au fost adaugate cetati dacice, grecesti, romane, medievale, asezari istorice, sate turistice, podgorii, baraje, targuri de olarit/tesuturi/pictura naiva, elemente de arhitectura populara (mori de apa), targuri, manifestari etno folclorice traditionale romanesti, monumente de arta, istorice si cultura si multe altele.

Acum exista foarte multe sensuri giratorii noi, sensuri unice noi, centura din sud-estul Aradului si prelungirea A1 la nord de Pitesti. Foarte multe puncte de interes au date de contact extinse, inclusiv adresa si numar de telefon apelabil international. Limitele administrative (comune, judete, granita internationala) au fost revizuite.

Editia ROAD2008 este dedicata sportivilor romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008.

Harta RO.A.D. 2008 v3.01 are o capacitate de peste 400 MB, de aproape 3 ori mai mult decat versiunea anterioara ROAD2006 v2.16 care avea 140 MBytes. RO.A.D.2008 este un produs creat in cadrul initiativei publice la nivel national, Proiectul Romania Digitala: www.romaniadigitala.ro. Harta a fost creata in circa 2 ani si realizarea acesteia a costat peste 250.000 Euro. Manualul de instalare este tradus si tiparit in 7 limbi: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, maghiara si evident romana. Pentru iconitele create in cadrul proiectului s-a intocmit un glosar explicativ in toate cele 7 limbi.

Pretul CD-ului ROAD2008 v3.01 este de 599 RON cu TVA inclus. Posesorii de versiuni anterioare vor putea face upgrade la versiunea noua de harta la preturi promotionale. Harta poate fi folosita pe orice aparat GPS Garmin care este compatibil NT, pe clonele Kenwood, pe PDA-urile si telefoanele mobile cu Symbian, PalmOS si Windows Mobile cu ajutorul aplicatiei Garmin Mobile XT, pe PC-urile cu Windows XP, Windows Vista si pe Mac folosind aplicatiie MapSource, nRoute si Garmin Mobile PC.Ultima ora
 28/11/2008
 29/10/2008
 06/10/2008
 11/02/2008
 21/09/2007
Arhiva ] [ Updates ]
Lista de discutii
© 2004-2009 Vasile Craciunescu