Administrativ Localitati Ape Relief Land Cover/Use Drumuri Puncte de interes
Order online! Comanda online!
  Romanian  English  France  German  Spanish 
   Home
   Pledoarie pentru harta
   General
 RO.A.D 2008
 Motivatie
 Screenshots
 Distribuitori
 Aspecte tehnice
 Planuri de viitor
 Avantaje
 Inregistrare
 Contract
 Recunoastere
 Sigle
 Orda
   Practic
   Parteneri
   Jurnalul hartii
   Download
   In Memoriam
   Credit
   Info    Proiectul Romania Digitala: ce contine si cat costa RO.A.D. 2006?

   

  Caracteristici tehnice
Versiunea curenta: 2.14
Programe de vizualizare: MapSource v6.5 sau superior, licentiat de la Garmin, inclus pe CD;
Platforme tinta: PC cu Windows 95/98/XP/2000, Symbian v7 si v8, Palm OS, Pocket PC + GPS Garmin. In curand va fi disponibila si pe Symbian v9.
Formatul Datelor: Garmin, proprietar;
  Atlasul este impartit in 206 de foi de harta care se pot incarca individual in GPS-ul Garmin, functie de zona planificata de vizitat. Foile variaza intre cativa Kbyte si peste 1 Mbyte, iar in total au 139 Mbytes
  Atlasul permite cautarea punctelor de interes (POI) fie dupa nume, fie dupa distanta. In orasele din zonele detaliate se poate cauta si numele strazii. Majoritatea punctelor au si un nume de judet sau de oras asignat asa incat se pot efectua si cautari intr-un anume judet/oras. Fata de editiile anterioare, RO.A.D 2006 aduce in plus, pe langa diverse adaugari, corecturi si actualizari, peste 3000 de puncte de interes, un model digital de elevatii integrat in harta si 154 de orase noi la nivel de numar de strada.

Anunt: Toti utilizatorii care au cumparat CD-uri/licente incepand cu versiunea 2.00 pot face upgrade GRATUIT la versiunea 2.14 si la versiunile 2.xx superioare care vor mai apare intre timp pana la lansarea RO.A.D 2007 estimata sa aiba loc in octombrie 2007.
Anunt: Toti utilizatorii care au cumparat CD-uri/licente incepand cu versiunea 1.14 (RO.A.D 2005 Deluxe) SI le-au deblocat pentru GPS-uri Garmin din reteaua autorizata de dealeri Garmin din Romania pot face upgrade GRATUIT la TOATE versiunile care vor mai apare ale RO.A.D 200x.

  Scara de referinta: 1:100.000
Suprafete: toate localitatile din Romania, lacurile si baltile, litoralul Marii Negre, Delta Dunarii;
Linii: limitele administrative ale judetelor Romaniei si frontiera de stat, limitele comunelor, drumurile europene, autostrazile A1 si A2, drumurile nationale si judetene, toate raurile mari, mijlocii si mici din Romania, curbele de nivel cu echidistanta 40 m, caile ferate, pistele de aterizare ale aeroporturilor civile, batimetrie (in cateva zone din Marea Neagra);
Puncte de interes: peste 70000 de toponime (orase, paduri, vai, varfuri, munti, dealuri, podisuri si alte forme de relief, pesteri, mine, fantani, turnuri, lacuri, balti, mlastini, canale, ocoale silvice si cabane de vanatoare, etc.), peste 17000 de puncte culese cu GPS-ul reprezentand hoteluri, restaurante, biserici, monumente, benzinarii, primarii, judecatorii, cladiri de firme sau publice, societati comerciale, unitati sanitare si de invatamant, gari si halte, autogari, aeroporturi, aerodromuri, porturi, plaje, bazine de inot, statiuni de odihna, tabere, campinguri, pensiuni, telefoane, oficii postale, farmacii, baruri, cazinouri, service auto, spalatorii auto, reprezentante auto, etc.

  Scara de Referinta 1:15.000 sau mai mare
Zone detaliate: Brasov, Suceava, Iasi, Oradea, Cluj-Napoca, Turda, Huedin, Timisoara, Arad, Targu Mures, Satu Mare, Sibiu, la nivel de numar de strada, suprafata intravilan, zone industriale, parcuri, paduri, gradini, livezi, ape si puncte de interes) PLUS Delta Dunarii (mlastini, canale, lacuri, grinduri, toponime). Localitati noi la nivel de numar de strada: Constanta, Craiova, Galati, Braila, Baia-Mare, Miercurea Ciuc, Giurgiu, Pitesti, Bacau, Barlad, Buzau, Targu Jiu, Botosani, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Drobeta-Turnu Severin, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Bistrita, Tulcea, Focsani, Calarasi, Targoviste, Medias, Slatina, Tecuci, Ramnicu Sarat, Husi, Sighisoara, Medgidia, Deva, Zalau, Vaslui, Dej, Resita, Campina, Comarnic, Roman, Salonta, Slobozia, Busteni, Petrosani, Breaza, Turnu Magurele, Carei, Radauti, Rosiori de Vede, Cernavoda, Sinaia, Odorheiu Secuiesc, Targu Secuiesc, Comanesti, Caracal, Fagaras, Covasna, Onesti, Sighetu Marmatiei, Dorohoi, Mangalia, Sacele, Simleul Silvaniei, Curtea de Arges, Targu Neamt, Gherla, Lugoj, Reghin, Campia Turzii, Vlasca, Mamaia, Aiud, Caransebes, Hunedoara, Gheorgheni, Sebes, Draganesti-Olt, Codlea, Harsova, Falticeni, Alexandria, Fetesti, Babadag, Zarnesti, Calimanesti, Oltenita, Tarnaveni, Slanic, Mioveni, Borsa, Eforie, Targu Frumos, Orastie, Techirghiol, Baia Sprie, Valenii de Munte, Toplita, Blaj, Viseu de Sus, Baile Felix, Eforie Sud, Dragasani, Pascani, Navodari, Boldesti-Scaeni, Panciu, Moinesti, Costinesti, Rasnov, intorsura Buzaului, Marasesti, Buftea, Calafat, Bals, Adjud, Ludus, Negresti-Oas, Plopeni, Victoria, Fetesti Gara, Cristuru Secuiesc, Predeal, Sangeorz-Bai, Rachiti, Odobesti, Jibou, Brad, Negru Voda, Bicaz, Urlati, Nasaud, Horezu, Marghita, Beclean, Sovata, Seini, Azuga, Vlahita, Baile Govora, Snagov, Balan, Slanic Moldova, Borsec, Baraolt, Poiana Campina, Tasnad, Baile Tusnad, Statiunea Baisoara, Baile Olanesti, Iernut, 2 Mai, Olimp, Agnita, Ocnele Mari, Neptun, Venus. in premiera apar 3 localitati la nivel de nume de strada care nu mai apar in vreo alta harta de navigatie si anume: Titu, Crasna si Urziceni. Prezente pe harta mai sunt, desi fara numar de strada in aceasta editie, si Bucuresti, Campulung Moldovenesc, Voluntari, Popesti Leordeni, Rosu, Chitila, Mogosoaia la care nivelul de detaliu s-a imbunatatit considerabil, incorporand detalii despre parcuri, incinte, cladiri, blocuri si multe altele.

  Cat costa Atlasul Digital al Romaniei?
Pretul acestuia este de 599 lei noi cu TVA inclus (aproximativ 136 EURO +TVA).

Promotie: Toti utilizatorii ROAD 2006 vor primi dreptul de a-si include un POI (Point of Interest) in versiunea 2007. Pentru aceasta trebuie doar sa se completeze formularul atasat si sa se trimita la romaniadigitala@rqa.ro, specificandu-se si numarul de serie al CD-ului ROAD2006!

Upgrade-urile la versiunile urmatoare vor costa 85 EUR/licenta +TVA. Pentru elevi, studenti, doctoranzi si personalul din institutiile de invatamant se acorda de asemenea un discount de 50%, daca au GPS-ul Garmin pentru care solicita deblocarea hartii achizitionat din reteaua dealerilor autorizati Garmin din Romania. Produsul se va promova in special prin intermediul partenerilor oficiali Garmin, al firmelor specializate si al participantilor la Proiect.

Pretul pentru fiecare cod suplimentar de deblocare la GPS-urile Garmin achizitionate din reteaua dealerilor autorizati Garmin din Romania este de 50$+TVA. Daca se solicita cod suplimentar pentru un GPS care NU este luat din reteaua dealerilor autorizati Garmin din Romania atunci pretul acestui cod este de 85 EUR +TVA. Nu se accepta decat maximum 3 coduri suplimentare de persoana/institutie, in conditiile in care acea persoana/institutie poate dovedi cu documente de provenienta ca acele GPS-uri ii apartin de drept.Nota: Pentru detalii referitoare la modul in care se face comanda si plata online a Atlasului Digital al Romaniei va rugam sa consultati sectiunea Termeni si conditii de plata. Pentru detalii referitoare la contractul de licentiere a Atlasul Digital al Romaniei va rugam sa consultati sectiunea Contract de Licenta al Utilizatorului Final de Software RO.A.D 2006

© 2004-2009 Vasile Craciunescu