Homepage » Parteneri » Persoane Fizice » Dan Serban Albeanu

Dan Serban Albeanu

Data nasterii: 14.04.1970
Locul nasterii: Oradea – Jud. Bihor
Studii:
-Liceul Matematica-Fizica nr. 3, Bucuresti, 1988
-Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Electronica si Tc, 1994 specializare: retele de telecomunicatii si inginerie de trafic.
Activitate:
-comunicatii prin satelit, radiorelee in domeniul microundelor, comunicatii voce si date pe suport Frame-Relay, si alte medii WAN, retele de calculatoare, retea de voce/date privata (over IP).
E-mail: danal@fx.ro
Website: —
Motivatia participarii la Proiectul Romania Digitala:
GPSul este acum undeva intre nevoia de cunoastere si cea de destindere. Pentru un pic de aventura am descoperit geocaching, un joc in care e absolut necesar un GPS, iar utilizarea lui corecta scuteste mult efort.
Am obtinut din geocache-ul de la Szaldobos (si trebuie sa multzumesc celui care l-a plasat acolo) un CD cu MetroGuide Europe, pe care am avut posibilitatea sa il testez in vestul europei. E fantastic. Am ceva simt de orientare, atat in natura cat si in marile orase. Dar cu o astfel de jucarie in buzunar te simti mult mai stapan pe situatie.
Imagineaza-ti : sa trebuiasca sa ceri indicatii pentru a ajunge intr-un anumit loc si sa nu vorbesti suficient de bine limba locala. Sau si mai rau, sa nu stii daca poti avea incredere in indicatiile primite…
Proiectul Romania Digitala trebuie neaparat sa dea rezultate. Vom fi vazuti cu alti ochi in lume…, sau mai bine zis chiar la fata locului.