Homepage » Parteneri » Sheba Distribution

Sheba Distribution

Fie ca sunteti un specialist in geografie, topometrie, cadastru, geologie, resurse naturale, fie ca sunteti un simplu iubitor/practicant de alpinism, calarie, camping, vanatoare, ciclism, automobilism, pescuit, drumetii sau cate putin din fiecare – SHEBA DISTRIBUTION, in calitate de unic reprezentant oficial Garmin in Romania, va ofera o gama foarte larga de produse potrivite activitatii dvs. Veti descoperi in gama noastra de produse in mod sigur un aparat care se va potrivi perfect atat necesitatilor, cat si bugetului Dvs.

Terminalele portabile GPS Garmin sunt produse de inalta tehnologie americana ce va ajuta la stabilirea pozitiei dvs. curente, a traseului parcurs, distantei si vitezei de deplasare. Aparatul, de dimensiunea unui telefon mobil, inglobeaza urmatoarele facilitati standard:

 • receptionare 12 sateliti NAVSTAR (paralel)
 • determinarea cu mare precizie a coordonatelor geografice (latitudine/longitudine, UTM/UPS, STEREO 70, etc), directia catre o destinatie aleasa, altitudinea curenta, viteza si durata deplasarii, distanta totala parcursa
 • harta traseului parcurs, cu posibilitatea inserarii a minimum 500 puncte de traseu (waypointuri)
 • planificarea a minimum 10 rute, cu peste 30 simboluri fiecare
 • optiunea GO TO, cu afisarea vitezei de deplasare, distantei si timpului ramas pana la atingerea locatiei dorite etc.
 • interfata RS232 cu NMEA 0183 si RTCM 104, corectii diferentiale DGPS sau WAAS/EGNOS
 • carcasa sudata cu ultrasunete, rezistenta la apa conform standardului IPX7

Optiuni suplimentare, in functie de modelul ales: receptor de corectii diferentiale WAAS/EGNOS, harta incorporata, baza de date de orase sau puncte de interes, antena externa, memorie auxiliara, altimetru barometric, busola electronica, suporti de montare pe bordul sau parbrizul masinii, sistem de fixare pe ghidonul bicicletei/motocicletei, huse de protectie, cabluri de conectare la PC – USB sau RS232.

Sonarele Garmin (cu sau fara modul GPS incorporat) va ofera cele mai simple solutii profesionale pentru:

 • localizarea pestilor, afisarea adancimii la care se gasesc si dimensiunile acestora
 • alarme sonore la aparitia pestilor, avertizare apa mica sau adanca
 • reprezentarea grafica a fundului apei (relief, consistenta, adancime)
 • vegetatia subacvatica
 • temperatura apei
 • viteza de deplasare a ambarcatiunii.

Senzorii OEM Garmin reprezinta primele module GPS care ofera performante superioare si flexibilitate, fiecare fiind gandit pentru a oferi clientului alegerea corecta pentru implementarea oricarei aplicatii GPS. Fiecare senzor ofera iesire de date NMEA, capabilitati DGPS sau WAAS/EGNOS, memorie non-volatila pentru configurare, ceas de timp real si iesiri de date pentru cele mai sofisticate aplicatii ale clientului.

Noul modul CompactFlash cf Que™ 1620 va va transforma laptopul sau PDA-ul (platforma PocketPC) intr-un excelent si complet instrument de navigatie, la care veti beneficia de harti detaliate la nivel de strada, ghidare turn-by-turn cu indicatii vocale, cautare automata de adrese, marcare de puncte si trasee, calculare si recalculare de rute, etc.

Consultand lista noastra de referinte, veti avea placuta surpriza sa constatati ca si in Romania Garmin este solutia preferata de catre colegi din bransa Dvs. si veti descoperi, contactandu-i pe clientii nostri, aplicatii vechi si noi, pe care le puteti adauga celor specifice activitatii Dvs. Suntem convinsi ca, in urma ultimelor reglementari aparute, marcarea si regasirea ulterioara a punctelor in coordonate geografice reprezinta un domeniu de interes pentru activitatea dvs.

Website-ul nostru, www.rqa.ro contine toate informatiile tehnice de care aveti nevoie pentru a efectua analize comparate intre capabilitatile diferitelor modele din gama noastra de produse.

Echipamentele Garmin reprezinta o solutie de referinta in lume in ceea ce priveste achizitia si integrarea informatiilor de pozitie cu sistemele GIS moderne, atat prin pretul deosebit de atragator cat si prin performantele, usurinta de utilizare si integrarea de interfete de comunicatii cu calculatorul, a memoriilor extinse, a altimetrelor barometrice si a busolelor electronice.

Sunand la tel/fax 021/413.02.54, 413.79.21, 726.35.13 sau trimitand un mesaj la sales@rqa.ro, personalul nostru de specialitate va fi bucuros sa va furnizeze informatiile comerciale si tehnice necesare pentru a va fundamenta decizia.