Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2023.10

Lansare RO.A.D.2023.10

RQA, dealer de tehnologie Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v15.10, RO.A.D.2023.10.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 819,44 km de drumuri, ridicând la un total de 472.703,08 km de căi de comunicaţii rutiere şi navale acoperirea în teritoriu, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 1.006.790 puncte împărţite în 536 categorii.

RO.A.D.2023.10 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu, acoperire şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse Centura de SV Tecuci, sensul giratoriu suspendat peste DNCB de la Şoseaua Olteniţei din Bucureşti, Pasajele Pallady şi Drumul Între Tarlale din Bucureşti, Pasajul de la Drajna Nouă, noua configuraţie a sensului giratoriu de la Păpădie din Constanţa, devierea de pe DJ602 la Nord de Ciorogârla, devierea de pe DN4 de la Popeşti-Leordeni şi configuraţia actuală a nodului Giroda de pe centura Timişoara Sud.

S-au introdus aleile în parcurile Timişoara şi Liniei din Bucureşti şi traseul complet Terra Dacica din Via Transilvanica. S-a scos rutabilitatea de pe podul peste Olt de la Drăgăşani, care este închis circulaţiei publice şi s-a revizuit nodul de la Valea Mare de pe DEx12. S-au introdus liniile de cale ferată de la Halta Popeşti-Leordeni şi depoul de tramvai Titan din Bucureşti.

S-au introdus localitatea Valu lui Traian şi aproximativ 40% din municipiul Deva la nivel de adrese poştale individuale şi scări de bloc.

S-a introdus accesul detaliat la Lidl Blaj, Lidl Bd. Republicii din Alba Iulia, Shopping City Buzău, Lidl Henri Coandă din Galaţi şi Kaufland Arad-Micălaca. S-au adăugat multe sensuri unice noi, restricţii de viteză precum şi 21 (douăzecişiunu) sensuri giratorii noi.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie elementele de detaliu (şanţuri, palisade, clădiri) ale aşezării fortificate neolitice de la Iclod-Unghiul Poştii, şanţul aşezării fortificate Coţofeni de la Leşmir-Dealul lui Kuhn, şanţul aşezării fortificate de la Hoiseşti-La Curmătură, şanţul aşezării fortificate de epoca fierului de la Porţ-Paliş, elementele de detaliu (valul) unei posibile fortificaţii romane la Ardan-Dosul Ardanului. S-au refăcut valurile dacice de la Blidaru-Dealu Făeragu, s-au reamplasat unele turnuri dacice din zonă şi refăcut latura de est a castrului roman de la Costeşti-Prisaca şi s-au introdus elementele de detaliu (ziduri) ale turnurilor dacice Turnul lui Mihu şi Turnul La Vămi de la Costeşti. S-au introdus de asemenea monumente comemorative şi cimitire de onoare precum şi varii monumente comemorative ale eroilor din cele două războaie mondiale.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de peste nouăsprezece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 1,63 GB mărime şi rulează exclusiv pe echipamentele de navigaţie Garmin din linkul de mai jos

http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!

Utilizarea hărţii RO.A.D.2023.10 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!