Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2012.20

Lansare RO.A.D.2012.20

 

Sheba Distribution SRL, reprezentant al firmei Garmin înRomania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v4.02, RO.A.D.2012.20.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă peste 11 mii de kilometri de drumuri, ridicând la un total de 236.802,97 km de căi de comunicaţii acoperirea în teritoriu, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 299.184 puncte împărţite în 435 de categorii.

 ROAD2012.20 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual.

Faţă de hărţile obişnuite de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de actualitate fără egal, în această ediţie găsindu-şi locul binemeritat centurile de la Domaşnea, Caransebeş şi Drobeta Turnu Severin, Pasajul Pipera 2 precum şi multe sensuri unice şi giratorii apărute între timp.

Galeria modelelor 3D s-a îmbogăţit cu reprezentările detaliate ale Universităţii de Apărare Carol I din Bucureşti, ale Arenei Naţionale, restaurantului Capşa si Bisericii Patriarhiei Române din Bucureşti.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale Cetăţii de epoca fierului de la Teleac, ale cetăţilor medievale de la Enisala şi de la Cluj-Napoca şi ale aşezării fortificate de epoca bronzului de la Corneşti  precum şi ale multor alte obiective de interes istoric sau arheologic.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trimestriale, rodul muncii pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală (www.romaniadigitala.ro), Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a pasionaţilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 480 MB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă la linkul de mai jos

http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

O versiune pentru PC pe platforma MapSource este în lucru şi planificată să fie lansată spre sfârşitul lunii martie 2012.

5 comentarii pe articolul “Lansare RO.A.D.2012.20

 1. De ce a durat 3 ani actualizarea hartii ?
  Cum s-a procedat cu clientii care au cumparat ROAD 2009 si nu au avut nici o actualizare tot acest timp?

  Cu ce frecventa veti actualiza harta in 2012 ?

  • A durat 3 ani să gasim o soluţie anti-piraterie, să ne putem proteja munca. Am mai explicat asta şi la noi pe listă, pe blog şi pe alte forumuri.
   Clienţilor le-am explicat şi 99,99% au înţeles. Nu era normal ca alţii să se bucure gratuit de ceea ce ei plătiseră. Nimeni nu ar mai fi fost înclinat să plătească, chiar dacă ar fi avut banii, în asemenea condiţii.
   Frecvenţă actualizărilor este trimestrială, următorul upgrade la ROAD2012.30 fiind planificat pe 18 mai 2012.

 2. Daca cumpar ROAD 2012 voi avea update-uri pe viata.
  Rog raspuns pe email.

 3. Pingback: RO.A.D.2012, noile hărţi GPS pentru România de la Garmin