Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2024.10

Lansare RO.A.D.2024.10

RQA, dealer de tehnologie Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v16.10, RO.A.D.2024.10.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 1.424,46 km de drumuri, ridicând la un total de 476.251,23 km de căi de comunicaţii rutiere şi navale acoperirea în teritoriu, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 1.015.053 puncte împărţite în 538 categorii.

RO.A.D.2024.10 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu, acoperire şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse Pasajele subterane din Piaţa Emanoil Gojdu din Oradea, porţiunea de A0 între DN5 şi DN4, drumul de legătură cu indicativul Dex16 între Oradea şi A3 şi Varianta Ocolitoare 66B Centura Târgu Jiu.

S-au introdus noul centru multimodal şi terminalul multimodal E.B. din Oradea, depoul de tramvai Bucureştii Noi, Business Park din Cluj-Napoca, triajul gării şi termocentralei de la Işalniţa, depozitul Emag 2 de la Bâcu şi accesul detaliat la UPU Suceava.

S-a introdus accesul detaliat la Mega Image Ion Bogdan din Oradea, Lidl şi Leroy-Merlin din Târgovişte, Profi City Valea Doftanei, Lidl Bulevardul Lacul Tei şi Kaufland Drumul Osiei din Bucureşti, Lidl, Profi şi Pepco din Dumbrăviţa, Penny Market Corabia, Pepco Bulevardul Oltenia din Craiova, Lidl Independenţei din Botoşani, Kaufland Vasile Lucaciu 163 din Baia Mare, Lidl Griviţei şi Penny Aluminiului din Braşov precum şi la Argeş Mall din Piteşti. S-au adăugat multe sensuri unice noi, restricţii de viteză precum şi 38 (treizecişiopt) sensuri giratorii noi.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie elementele de detaliu (zidurile) ale turnurilor romane de la Cormeniş-Râpa Malului 1 şi 2, Negreni-Dealul Hoancelor, Rogna-La Bontaua 1 şi 2, Valea Leşului-Piciorul Andreichii 2, Ileanda-Dealul Ciuha şi La Căsoi, elementele de detaliu (şanţuri, valuri, ziduri, tranşee, puncte) ale unor fortificaţii probabil medievale sau premoderne la Haţeg. S-a reamplasat castrul roman de la Hăţăgel-Grădiştioara. S-au refăcut elementele de detaliu (valuri, şanţ, zid) ale turnului medieval de la Răchitova. S-au introdus de asemenea varii monumente comemorative ale eroilor din cele două războaie mondiale.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de peste douăzeci de ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 1,63 GB mărime şi rulează exclusiv pe echipamentele de navigaţie Garmin din linkul de mai jos:

http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!

Utilizarea hărţii RO.A.D.2024.10 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!