Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2019.10

Lansare RO.A.D.2019.10

Lansare RO.A.D.2019.10

RQA, dealer de tehnologie Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v11.10, RO.A.D.2019.10.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 6.733,83 km de drumuri, ridicând la un total de 443.761,40 km de căi de comunicaţii rutiere şi navale acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită semnificativ în judeţele Bacău, Constanţa, Suceava, Dâmboviţa, Argeş şi Bihor, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 890,983 puncte împărţite în 522 categorii.

RO.A.D.2019.10 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu, acoperire şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse, printre altele sensul giratoriu suspendat şi Centrul de Întreţinere şi Coordonare de la nodul Poiana de pe autostrada A4, pasajul peste C.F. de la Curtici şi spaţiul de servicii de pe autostrada A3 de la Sânpaul. S-a introdus adresabilitatea la nivel de scară de bloc în Constanţa la peste 1.700 de blocuri.

În această ediţie s-au introdus şi completat adrese poştale în localităţile DĂRMĂNEŞTI, DĂRMĂNEASCA, LAPOŞ, PODEI, SĂLĂTRUC, COMĂNEŞTI, VERMEŞTI, MOINEŞTI, CERNAVODĂ (sud), VALEA DACILOR, SIMINOC, MURFATLAR, POIANA, REMUS OPREANU, MEDGIDIA, HOLDA, COTÂRGAŞI, PIETROASA, FRASIN (BROŞTENI), HĂLEASA, LUNGENI, BROŞTENI, NEAGRA, HOLDIŢA, IESLE, DÂRMOXA, PUCIOASA, PUCIOASA-SAT, GLODENI (PUCIOASA), MALURILE, MICULEŞTI, DIACONEŞTI, BELA, BEREVOEŞTI, FIENI, COSTEŞTI, CÂMPULUNG, VALEA RUMÂNEŞTILOR, BEIUŞ (nord) şi DELANI.

S-a introdus accesul detaliat la centrele comerciale Lidl Aurel Vlaicu din Arad, Dedeman Pantelimon şi Kaufland Şos. Alexandriei din Bucureşti, Penny Bolintin-Vale şi La Strada Militari din Chiajna, Mega Image şi Carrefour din comuna Berceni. S-au adăugat foarte multe sensuri unice noi, restricţii de viteză precum şi 17 (şaptesprezece) sensuri giratorii noi.

S-au introdus accesul detaliat la Renault Bucharest Connected şi centrele logistice de la Aeroportul Otopeni.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu (şanţ, ziduri, turnuri locuinţă) ale cetăţii dacice de la Divici-Grad, poziţia probabilă ca punct a castrului roman Mudava?!? de la Moldova Veche-Selişte, valul şi punctul castrului roman? de la Iam precum şi o fortificaţie inedită (punct, val, şanţ) la Divici, probabil castru roman. S-a cartat fosta graniţă de stat între România şi Imperiul Habsburgic şi s-au introdus pichetele româneşti şi austriece de-a lungul ei în planşa L35-017. S-au introdus varii monumente comemorative ale eroilor din cele două războaie mondiale.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de peste cincisprezece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 1,02 GB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă la linkul de mai jos
http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!
Utilizarea hărţii RO.A.D.2019.10 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!