Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2023.20

Lansare RO.A.D.2023.20

RQA, dealer de tehnologie Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v15.20, RO.A.D.2023.20.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 698,17 km de drumuri, ridicând la un total de 473.401,25 km de căi de comunicaţii rutiere şi navale acoperirea în teritoriu, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 1.012.973 puncte împărţite în 537 categorii.

RO.A.D.2023.20 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu, acoperire şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, sensul giratoriu suspendat peste DNCB de la Berceni, pasajul Europa Unită din sectorul 4 Bucureşti, pasajul Doamna Ghica din Bucureşti sector 2, drumul modernizat între Dumbrăviţa şi Giarmata, segmentul nordestic al variantei de ocolire Aleşd precum şi noul pod de la strada Răsăritului din Cluj-Napoca.

S-au introdus accesul în zona industrială Mechel din Câmpia Turzii, pista aeroportului de la Sălicea şi pista aeroportului privat din Remetea.

S-a introdus adresarea poştală la nivel de adresă poştală individuală în Cumpăna.

S-a introdus accesul detaliat la AFI Arad, Kaufland Veteranilor din Sibiu, Park Plaza Slobozia şi Lidl Ceyrat din Oradea. S-au adăugat multe sensuri unice noi, inclusiv cele din Bucureşti de pe Calea Floreasca şi Aviator Radu Beller, restricţii de viteză precum şi 34 (treizecişipatru) sensuri giratorii noi.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie elementele de detaliu (val, şanţuri) ale cetăţii de epocă nedeterminată de la Apaţa-Capul Mare/Câmpul Mare, ale cetăţii de epocă nedeterminată de la Homorod-Cheoveş Berţ, corecţii şi completări la valul medieval timpuriu de pământ Homarka, elementele de detaliu (valuri, şanţ) ale cetăţii de epocă nedeterminată de la Apaţa-Dealul Silaş, valuri, şanţuri) ale valurile dacice de baraj de la SV şi NV de cetatea dacică de la Covasna-Cetatea Zânelor. Introdus ceea ce pare a fi valul unui castru de pământ roman la Covasna-Cetatea Zânelor, valul unui posibil castru roman auxiliar de marş la Racoşul de Sus – Pârâul Scaunului, corecţii şi completări elementele de detaliu (valuri, şanţ) ale cetăţii medievale de pământ Rika şi zidul turnului medieval estic al acesteia. S-au cartat două cazemate româneşti din al doilea război mondial şi tranşeele de la Lupeşti. S-au introdus de asemenea monumente comemorative şi cimitire de onoare precum şi varii monumente comemorative ale eroilor din cele două războaie mondiale.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de peste nouăsprezece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 1,63 GB mărime şi rulează exclusiv pe echipamentele de navigaţie Garmin din linkul de mai jos

http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!

Utilizarea hărţii RO.A.D.2023.20 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!