Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2020.18

Lansare RO.A.D.2020.18

Lansare RO.A.D.2020.18

RQA, dealer de tehnologie Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v12.18, RO.A.D.2020.18.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 2.088,70 km de drumuri, ridicând la un total de 455.477,01 km de căi de comunicaţii rutiere şi navale acoperirea în teritoriu, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 928.090 puncte împărţite în 524 categorii.

RO.A.D.2020.18 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu, acoperire şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse Centura de vest a Bacăului, obiectul 3, noul Pod Teclu Nicolae peste Dâmboviţa, s-a închis un segment circulaţiei publice la nodul Grind, s-au scos restricţia de pe Podul Grant, din cartierul Rezervelor şi cea de pe Râul Doamnei şi s-a introdus restricţia de acces pe Aleea Lacului din Bucureşti.

S-au introdus adresabilitatea la nivel de scară de bloc şi număr poştal individual în Târgu Frumos şi Ţăndărei precum şi adresabilitatea la nivel de scară de bloc (aprox. 50%) şi număr poştal individual în Găeşti. S-a cartat accesul detaliat la aeroporturile Craiova şi Bacău, la Platforma Industrială Sud-Est din Drobeta-Turnu Severin şi la Centrul Logistic Dedeman din Techirghiol, două ferme solare la Uieşti şi parcul fotovoltaic de la Feţeni.

S-a introdus accesul detaliat la Penny Market din Târgu Frumos, la 2 magazine Penny Market din Târgovişte, Lidl Topoloveni, Promenada Mall din Sibiu, Lidl Nicolae Labiş din Braşov, Sepsi Value Center (Carrefour, Dedeman) şi Kaufland, Altex, Tacco şi C&A din Sfântu Gheorghe, Kaufland, Altex, Deichman şi Electroputere Mall din Craiova, Lidl Tuzla, Penny Market Cumpăna, Kaufland Chimiştilor şi Kaufland Calea Martirilor precum şi Lidl Buziaşului din Timişoara, Kaufland Saturn, Lidl Mangalia, Lidl, Kaufland şi Pepco Narciselor precum şi Kaufland Milcov din Bacău, Penny şi Lidl din Brad, Dedeman Ghencea, Lidl Tudor Vladimirescu, Lidl şi Pepco Şoseaua Bucureşti Târgovişte din Bucureşti. S-au adăugat multe sensuri unice noi, restricţii de viteză precum şi 33 (treizecişitrei) sensuri giratorii noi.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu (şanţuri, palisadă, clădiri incendiate) ale Tell-ului Culturii Gumelniţa de la Bucşani-La Pod, elementele de detaliu (val, şanţ) ale aşezării fortificate neolitice/epoca bronzului de la Dârvari-Cetăţuie, elementele de detaliu (şanţurile) ale cetăţii getice de la Trivalea-Moşteni, elementele de detaliu (valurile) ale castrelor romane de pământ de la Dealu Şesului şi Cornu Pietrii, s-a reamplasat burgus-ul roman de la Şoimuşeni – La Cărămidă şi s-a poziţionat turnul roman de la Şoimuşeni – Din Deal în Jos, elementele de detaliu (valuri, şanţuri) ale burgus-ului roman de la Lunca, elementele de detaliu (val, şanţ) ale unui posibil castellum roman inedit la Buneşti (Cotmeana)-Dealul Fetelor. S-au introdus varii monumente comemorative ale eroilor din cele două războaie mondiale, s-au cartat cele 14 cruci de pe drumul către Mausoleul de la Nemţişor-Bobeuca. S-au cartat de asemenea parcelele şi mormintele personalităţilor din Cimitirul Central Hajongard din Cluj-Napoca.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de peste şaisprezece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 1,03 GB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă la linkul de mai jos
http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!
Utilizarea hărţii RO.A.D.2020.18 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!