Homepage » Parteneri » Mioritics / Dor de Duca

Mioritics / Dor de Duca

Mioritics / dordeduca.ro

Unele din obiectivele prioritare ale asociatiei Mioritics sunt cultivarea turismului activ, a activitatilor in aer liber si promovarea unor destinatii si evenimente cu potential deosebit dar neincluse in circuitele turistice actuale.

dor de duca | unde sa nu stai acasa – agenda evenimentelor turistice din Romania, este un site care promoveaza evenimente si destinatii cu potential cultural – turistic. Calendarul permite vizitatorilor sa-si planifice concediile si iesirile in aer liber in functie de evenimentele demne de interes dintr-o anumita perioada, avand totodata acces la o baza de date cu oferte de cazare si a prognozei meteo din zona.

In acelasi timp, am incercat sa cultivam interesul pentru drumetii prin publicarea unor impresii de calatorie de evenimente si destinatii inedite si dezvoltarea unor site-uri – jurnal de expeditie.

Prima participare la Proiectului Romania Digitala este rodul expeditiei Photo Raid 2004 si cuprinde coordonatele bisericilor fortificate sasesti din zona Sibiu – Sighisoara si a unor pensiuni si obiective turistice din aceeasi zona.

CONTACT
http://dordeduca.ro/
echipa@dordeduca.ro