Homepage » România Digitală » Inregistrare

Inregistrare

Datorita faptului ca Garmin isi dezvolta in mod continuu gama de produse cu capabilitati de rutare si cautare de puncte de interes (exemplu StreetPilot 2610, iQue, etc), dorim sa va oferim oportunitatea de a face afacerea dvs. vizibila pe harta noastra digitala, care va putea fi incarcata pe orice GPS Garmin compatibil.

Pe oricare dintre receptoarele GPS Garmin care accepta incarcarea de harti detaliate, utilizatorii pot vedea cu usurinta amplasamentul punctelor dvs. de lucru. Dispunand de unele dintre produsele noastre, acestia pot avea acces chiar si la informatii suplimentare despre dvs., cum ar fi numarul de telefon, adresa completa, orarul de lucru, etc.

Daca doriti sa participati la acest proiect, va rugam sa completati formularul atasat, pe care apoi sa il trimiteti la sediul firmei noastre prin fax sau posta, in cel mai scurt timp posibil. Daca dispuneti de mai multe puncte de lucru, va trebui sa completati cate un formular pentru fiecare dintre aceste locatii.

Trimiterea formularelor completate reprezinta implicit acordul dvs. ca informatiile furnizate sa fie prezente in acest produs compatibil MapSource™. Inscrierea in prima versiune a acestui produs a fost gratuita gratuita. Pentru inscrierea unei locatii in versiunile urmatoare ale atlasului se va plati o taxa dupa cum urmeaza:

  • firme cu 1-10 angajati: 199 RON + TVA
  • firme cu 10-100 angajati: 399 RON + TVA
  • firme cu peste 100 angajati: 599 RON + TVA

Firmele care apar cu mai mult de 3 puncte de lucru beneficiaza de reducere 10%.
Se negociaza discounturi pentru asociatiile profesionale si pentru societatile cu prezenta deosebita in teritoriu.

Ne rezervam dreptul de a nu include in acest produs informatii eronate sau incomplete. Informatiile vor aparea gratuit in toare release-urile si upgrade-urile ulterioare ale acestei harti.

Va rugam sa includeti orice informatie suplimentara sau comentariu pe care le considerati de interes pentru clientii dvs. pe spatele formularului sau pe pagini separate.

Pentru a fi siguri ca pozitia dvs. va fi inclusa in Atlasul Digital al Romaniei, va rugam sa trimiteti formularele completate pana la data limita de 15 februarie 2006.

Va multumim pentru sprijinul acordat.
Garmin Romania