Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2019.17

Lansare RO.A.D.2019.17

RO.A.D.2019.17

RQA, dealer de tehnologie Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v11.17, RO.A.D.2019.17.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 8.629,47 km de drumuri, ridicând la un total de 452.390,87 km de căi de comunicaţii rutiere şi navale acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită semnificativ în judeţele Arad, Ilfov, Teleorman, Bihor, Constanţa şi Olt, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 901,514 puncte împărţite în 522 categorii.

RO.A.D.2019.17 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu, acoperire şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse, printre altele segmentul de autostradă A1 dintre Ilia şi Deva şi Centrul de Întreţinere şi Coordonare de la nodul Şoimuş, VO DN5 la sud de 1 Decembrie, devierea de pe DJ105G de la Racoviţă, bretelele de acces în A1 de la Holdea, fără posibilitatea de calcul automat rute şi spaţiul de servicii de pe autostrada A1 de la Ilia. S-a interzis circulaţia pe podul de la Vereşti şi pe unele artere afectate de lucrări din Bucureşti.

S-a introdus zona renaturată Mahmudia.

În această ediţie s-au introdus şi completat adrese poştale în localităţile LIPOVA, ŞOIMOŞ, RADNA, PÂNCOTA, MĂDERAT, MIHĂILEŞTI, POPEŞTI, NOVACI, PRUNI, DUMITRANA, CORNETU, VIDELE, Salonta, Corbu, Vadu, Luminiţa, PIATRA-OLT, ENOŞEŞTI, PIATRA, CRIVA DE JOS, CRIVA DE SUS, TEIŞ, CORBENI, ROMÂNA, ZLĂTĂREI, CONSTANTINEŞTI, CIREAŞOV, BALŞ, SLATINA, SPINENI, DRĂGĂŞANI şi BISTRIŢA NOUĂ.

S-a introdus accesul detaliat la centrele comerciale Kaufland şi Penny Market Gheorgheni, Ikea Pallady, Lidl Turnu Măgurele din Bucureşti, Lidl şi Penny Baia Mare. S-au adăugat multe sensuri unice noi, restricţii de viteză precum şi 26 (douăzecişişase) sensuri giratorii noi.

S-au introdus accesul detaliat la Sema Park Bucureşti şi Englmeyer Sibiu.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu (valul şi şanţul) ale cetăţii medievale de pământ de la Berveni. S-au introdus varii monumente comemorative ale eroilor din cele două războaie mondiale.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de peste cincisprezece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 1,03 GB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă la linkul de mai jos
https://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!
Utilizarea hărţii RO.A.D.2019.17 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!