Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2012.40

Lansare RO.A.D.2012.40

Lansare RO.A.D.2012.40
Sheba Distribution SRL, reprezentant al firmei Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v4.40, RO.A.D.2012.40.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 17.241,53 de kilometri de drumuri, ridicând la un total de 267.261,99 km de căi de comunicaţii acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită în judeţele Vaslui, Iaşi, Caraş-Severin şi Hunedoara, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 314.941 puncte împărţite în 437 de categorii.

ROAD2012.40 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de actualitate fără egal, în această ediţie aflându-se în premieră autostrada A3 între Bucureşti şi Ploieşti cu legătura de la Snagov, autostrada A2 completă, inclusiv segmentul Cernavoda-Medgidia cu legătura de la Valea Dacilor, continuarea centurii A4 si legatura la A4 din Ovidiu, pasajul subteran Ştefan Guşe-Oituz din Bacău, pasajul rutier suprateran din Craiova, pasajul subteran de acces la Prisma-Hornbach de pe DN1 din Baloteşti, pasajul subteran de acces la Carrefour Tom din Ovidiu, podul rutier nou peste Cibin din Sibiu, străpungerea Popişteanu Cristian din Bucureşti, accesul la centrele comerciale Maritimo din Constanţa şi Lidl din Fălticeni, legătura Coresi din Braşov precum şi multe cartiere rezidenţiale de dată recentă (cartierul A.N.L. Henri Coandă, zonele rezidenţiale FeliCity, Upground, Quadra Place, Greenfield Residence, etc. din Bucureşti, Militari Residence din Roşu, Ibiza Sol, Ibiza Golf si Oxford Gardens din Voluntari, etc.), sensuri unice şi 38 (treizecişiopt) sensuri giratorii apărute între timp.

Galeria modelelor 3D s-a îmbogăţit cu reprezentarea detaliată a bisericii evanghelice fortificate din Biertan.

Graniţele, componenţa şi denumirile parcurilor şi rezervaţiilor naturale din România au fost şi acestea reactualizate după cele mai noi limite publicate de Ministerul Mediului în 2011.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale cetăţii de epoca fierului de la Herneacova, ale aşezărilor fortificate e-neolitice ale Culturilor Precucuteni de la Târpeşti – Râpa lui Bodai, Culturii Cucuteni de la Ruginoasa – Dealul Drăghici, Culturii Vădastra de la Vădastra – Dealul Cişmelei, Culturii Ceramicii Liniare de la Isaiia – Balta Popii, ale cetăţii de epoca bronzului şi dacică de la Năeni – Zănoaga, ale cetăţilor dacice de la Pietroasele – Gruiu Dării şi de la Todireşti – La Şanţuri.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trimestriale, rodul muncii pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a pasionaţilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 482 MB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă la linkul de mai jos
http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!

Utilizarea hărţii ROAD2012.40 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!

20 comentarii pe articolul “Lansare RO.A.D.2012.40

  1. Pingback: RO.A.D.2012, noile hărți GPS pentru România de la Garmin

  2. Buna . am si eu harta si as avea unele “probleme ” cu ea . Acum sa fie din cauza hartii sau nu este calibrat bine GPS cu harta .
    In mers la viteze destul de ok 20 30 Km /h mie imi arata ca mai am pana ajung in intersectie sau pana cand apare in drum la dreapta dar in realitate sunt deja in intersectie sau in dreptul drumului care o ia la dreapta .

    • Stimate Domnule Radu,
      M-ar ajuta ceva mai multe informatii apropo de locatia unde ati intampinat asemenea “probleme”.
      Cat mai precis posibil. Banuiesc ca e vorba de undeva in Romania, ca aveati/nu aveati alta harta bifata, etc.
      Multumesc.

      • daca imi furnizati o adresa de mail o sa va atasez poze si locatia exacta .
        Ca si idee mi se intampla in zona transilvaniei ( Sighisoara , Rupea si Brasov (aici putin ca nu am putut sa fiu atent la el )

  3. Buna ziua,din pacate harta Deltei Dunarii este la pamant…am fost acum doua saptamani si in afara de bratele principale nu-mi arata nimic altceva,gen canale,ghioluri,lacuri,etc.In afara de asta locatia GPS este cu mult in afara punctului real in care ma aflu eu.Exemplu:daca sunt pe Sf.Gheorghe,pe mijlocul bratului,cu salupa,stationand,GPS-ul imi arata ca sunt pe mal,undeva la 200 de metri.Am achizitionat acest Garmin strict pentru harta Deltei,dar din pacate dezamagirile au aparut destul de repede…Va doresc numai bine si sper ca intr-un viitor foarte apropiat sa redati utilizatorilor de Garmin increderea mult asteptata!

    • Stimate Domnule Busca,
      Din ce-mi spuneti Dvs. aici este evident ca ati uitat sa bifati harta ROAD pe aparatul Dvs. si ati navigat in Delta cu harta de baza…

    • Bună dimineaţa,
      Atâta vreme cât ne vom ocupa de distribuţia Garmin în România, această opţiune este exclusă.
      Cele bune,
      Bogdan Condurăţeanu

  4. Buna ziua,

    mai aveti o estimare pentru varianta mapsource?
    Imi place sa planific urmatoarea tura in fata computerului,
    pe o rezolutie decenta, sa uploadez ruta in echipamentul garmin,
    ca apoi sa o urmez.

  5. Buna ziua
    Cine a cumparat Road 2012.10 beneficiaza gratuit de update-urile .20, .30, .40 ?

    Eu am o harta mai veche (de care sunt inca multumit) si as vrea sa stiu daca cumpar Road 2012.40 voi beneficia si de update-urile ulterioare.. ori mai astept pana mai apar ceva update-uri sa am o harta cat mai noua avand in vedere ca cea actuala face deocadmata fata onorabil.

    • Bună Ziua,
      În general, nu. Doar dacă a cumpărat aparatul de la noi cu actualizări gratuite la ROAD. Altminteri, metoda de a obţine actualizări gratuite la harta ROAD, în condiţiile în care respectivul deţine deja o licenţă de ROAD mai veche, este achiziţionarea unui abonament AllROAD
      http://www.garmin.ro/produs.php?id=444&subcat_id=39&cat_id=19:
      Cu fiecare actualizare aducem foarte mult conţinut nou şi corecţii şi adăugiri la cel existent. Este foarte posibil aşadar ca ultima actualizare pe care o vom scoate să fie cea mai bună… Până atunci, ROAD2012.40 este cea mai bună hartă de navigaţie din România.
      Cele bune,
      Bogdan Condurăţeanu

  6. Buna ziua,
    Am un Oregon 550 si un Zumo 660. Vreau sa cumpar ROAD 2012.40.
    Voi putea sa-l folosesc pe ambele?
    Multumesc!

  7. BUNA ZIUA,
    Am in prezent un sistem multimedia Kenwood, pe care am instalata versiunea ro.a.d. 2008. Aparatul are integrat sistemul Garmin. Pot achizitiona si folosi ro.a.d. 2012? Va multumesc.