Homepage » Downloads » Customize

Customize

ROAD_TYP Customisation Switcher

Caracteristici
– are GUI;
– include ambele typ-uri (ROAD2006.typ si I00003A3.typ) pe care le copiaza in folderul ROAD;
– are trei optiuni pt. : a. activeaza noul POI typ ( I00003A3.typ) b. activeaza FULL TYP-ul (ROAD2006.typ) si c. poate dezactiva oricare dintre customizarile amintite;
– afiseaza confirmarea activariilor/dezactivariilor (sub forma unor Message box-uri)
– programul nu se lanseaza daca este pornit Mapsource-ul: apare un mesaj de atentionare: Please close Mapsource!.

Autor
Ferenc Kosa

Functionare
Programul acesta foloseste la schimbarea aparentei unor POI-uri, linii si suprafete pe ecranul PC-ului in aplicatia Mapsource si pe ecranul aparatelor GPS (cu cateva exceptii).
Dupa ce l-ati decarcat, il instalati si rulati si alegeti una dintre optiuni, aparenta hartii modificandu-se corespunzator la urmatoarea pornire a programului Mapsource. Ca sa transferati in GPS harta customizata, selectati apoi toate foile de harta si le trimiteti catre GPS-ul pentru care aveti licenta de utilizare ROAD2006 de la noi. Sunt cateva GPS-uri la care nu o sa mearga acest lucru (seria SP C3xx) si la marea majoritate acest lucru va duce la incetinirea semnificativa a vitezei de afisare a hartii pe ecranul GPS-ului in timpul navigatiei, ceea ce poate duce la intarzieri la prompturile audio.
Recomandarea nostra este sa folositi acel customizer doar pentru vizualizarea hartii pe PC – unde intr-adevar este o imbunatatire a experientei de navigatie si intelegere a realitatii din teren fata de interfata standard de la MapSource – si sa NU o incarcati pe GPS.

Download
ROAD_TYP_customisation_switcher.exe